Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Łukasz Brzeziński Lukasz Lucky Luke Wojciech Strozak Jerzy polak Kamil Gr arek renegade Grzegorz Cichocki Paulina Brzo Bondzio Marcin 1985 Czarek. (5863 niezalogowanych)
1 Post

(giovi2)
Wiking
Hilton napisał:
Sykepleier84 napisał:
powiedzcie kobiety czemu tak nie lubicie moich wypowiedzi? kazdy ma prawo do wlasnego zdania... nie uwazasz hilton?
Jak najbardziej uważam, ze każdy ma prawo do swojego zdania - i ty i ja A swoim zdaniem wyrazamy siebie.

Syke ja po twoich postach postrzegam cię mniej więcej tak:
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Aga_2134 napisał:
Sykepleier84 napisał:
powiedzcie kobiety czemu tak nie lubicie moich wypowiedzi? kazdy ma prawo do wlasnego zdania... nie uwazasz hilton?

Moze sam przeczytaj to co piszesz i się zastanów czy takie podejście do kobiet/życia ma normalny facet?? Szczerze nie sądzę... Zapamiętaj jedno: Człowiek ze wsi wyjdzie, lecz wieś z człowieka nigdy!

Pracowałem kiedyś z gościem w jednej firmie. Jednego razu jestem u niego w domu. Cześć,cześć,napijesz się,pyta się mnie.Czemu nie , odpowiadam.Siadamy do stołu i gospodarz krzyczy,stara przynieś kieliszki.Ona stawia kieliszki na stole i siada do stołu,a ty gdzie,przy garach twoje miejsce i nalewa do kieliszków.Głupio mi się zrobiło jak cholera,wypiłem i mówię , wiesz to ja już lecę i chodu.Facet o jedno pokolenie starszy odemnie Taki jest właśnie nasz sykepleier84 Co do porównania z wiochą,niezbyt udane
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Sykepleier z najlepszymi życzeniami odnalezienia swojego miejsca w życiu, hihi.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów

(Sykepleier84)
Początkujący
Retier1 a skad wiesz ze ja jestem taki. Jeden filozof powiedzial nie sadzcie byscie nie byli sadzeni, slowa ladnie wam wyplywaja z ust, a przeciez ja nic takiego wlasciwie nie napisalem, ale coz prawda oczy kole, jednakze nie zywie do was urazy, poniewaz mam w glowie tylko pieniadze a nie jakies tam bezsensowne gadki... powiem krotko co do panow, swoje chwalicie a cudzego nie znacie,
drogie panie, jesli was urazilem to przepraszam,
jednakze w moim poscie byly moje spostrzezenia i to jak ja postrzegam rzeczywistosc...
Latwo jest kogos osadzac, i kpic z kogos, ale prawda jest taka ze moze mozna sie zastanowic nad samym soba,
nad przyczyna, teoria platnika jasno mowi: nie bedziesz sie spotykal z kobieta ktora mniej zarabia od ciebie, bo jestes stratny, i zeby za duzo nie zarabiala bo cie ogoloci przy rozwodzie.
norwedzy jak robia z zonami, podaja im papierek pod nos, jesli zamierzaja byc z kims, czemu, zeby nie zostac ogolocony,
duzo kobiet mowi ze sa chciwi i zachlani, ale oni poprostu sa zapobiegliwi,
Swiat biegnie, ludzie skupiaja sie glownie w okol pieniadza,
pozdrawiam
spl. maciej
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Sykepleier84 napisał:
Retier1 a skad wiesz ze ja jestem taki. Jeden filozof powiedzial nie sadzcie byscie nie byli sadzeni, slowa ladnie wam wyplywaja z ust, a przeciez ja nic takiego wlasciwie nie napisalem, ale coz prawda oczy kole, jednakze nie zywie do was urazy, poniewaz mam w glowie tylko pieniadze a nie jakies tam bezsensowne gadki... powiem krotko co do panow, swoje chwalicie a cudzego nie znacie,
drogie panie, jesli was urazilem to przepraszam,
jednakze w moim poscie byly moje spostrzezenia i to jak ja postrzegam rzeczywistosc...
Latwo jest kogos osadzac, i kpic z kogos, ale prawda jest taka ze moze mozna sie zastanowic nad samym soba,
nad przyczyna, teoria platnika jasno mowi: nie bedziesz sie spotykal z kobieta ktora mniej zarabia od ciebie, bo jestes stratny, i zeby za duzo nie zarabiala bo cie ogoloci przy rozwodzie.
norwedzy jak robia z zonami, podaja im papierek pod nos, jesli zamierzaja byc z kims, czemu, zeby nie zostac ogolocony,
duzo kobiet mowi ze sa chciwi i zachlani, ale oni poprostu sa zapobiegliwi,
Swiat biegnie, ludzie skupiaja sie glownie w okol pieniadza,
pozdrawiam
spl. maciej

Widzę że nie rozumiesz podstawowej prawdy,którą próbowały ci wytłumaczyć panie i dziewczyny Cóż,widocznie musisz poczekać na tą jedyną , czy też na zimno wykalkulowaną żeby ci trzasnęła drzwiami a jak będzie sprytna to oskubie cię do zera Kombinuj sobie dalej I jak to mówią,dopóki dzban nosi wodę dopóki mu się ucho nie urwie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
Aga_2134 napisał:
Silesia napisał:
Sykepleier84 napisał:
goshcat,jest tyle innych nacji, po co ci akurat polka, jestes w norwegi to musisz znac norweski, to co to za roznica, nawet ja bym cie odrywal od tego pomyslu. Jest tyle fantastycnych dziewczyn z innych krajow, z afryki, z bulgarii, one sa takie mile, lepsze od polek na pewno. pozatym nie ma z nimi tyle problemu. A uwiez mi przyzwyczaisz sie wladac norweskim cala dobe nawet jak bedziesz w domu. Polki czesto nie znaja dobrze jezyka, zarabiaja malo, ale sa za to bardzo sprytne i zaradne, sa czesto w miare dobrymi matkami i zonami, ale to zalezy bardziej od charakteru. Sa dwie strony medalu. Ja nie patrze na narodowosc, bo mi to wszystko jedno, nawet powiem wiecej, faworyzuje dziewczyny z bulgari, afryki, chile, szczegolnie te co mieszkaja od mlodych lat badz od urodzenia w norwegi. Sa poprostu mniej uciazliwe i mniej problemowe, pozatym placa za siebie restauracji, i rozumieja prawidlowo zasade rownouprawnienia.
Osobiscie nie marnuje czasu na spotykanie sie z polkami
Mysle ze przyjechales zeby tu zostac do smierci, wiec jak chcesz sobie znalesc kogos na stale to nie ma znaczenia z jakiego kraju ona jest. Nawet dla dzieci jest lepiej jesli jedno z rodzicow jest innej nacji niz polskiej.
Holenderki to fajne dziewczyny...
Wez wycieczke do dani z dfds albo ze steny zobaczysz, to chwila jak kogos poznasz.

Mało inteligentny samiec bojąc się inteligentnych kobiet do których należą Polki, zawsze będzie szukał prymitywnych samiczek made in Afrika. Polki są piękne, inteligentne w większości dobrze wykształcone i potrafią zająć się zarówno swoją rodziną jak i swoją firmą. A takiego szmatławca, który wtyka w każde brudne, niemające swojego zdania (...tiit) to bym nawet patykiem nie chciała dotknąć. Mdło mi się robi na "widok" takich osób jak ty. Zgiń, przepadnij zmoro nieczysta i niech cie jakie paskudztwo od tych twoich "piękności" wykończy.

Brawo Silesia, jestem tego samego zdania Że też jeszcze takie "przypadki" jak Sykepleier84 chodzą po tym świecie...

hmmm , wpadł tu jakiś facecik , który chyba sam nie wie o co mu chodzi w życiu , może wie , nie bardzo mnie to interesuje , niech sobie żyje jak chce . Rzucił kilka uogólnień i obraźliwych stwierdzeń na temat Polek i nie wiem czy jest sens odpowiadania mu tym samym , czyli uogólnianiem i obrażaniem tych kobiet innych narodowości , które on preferuje . W końcu to nie te kobiety przyszły tu na forum się wypowiadać na temat Polek tylko Sykepleier84 więc chyba nie ma potrzeby się na nich wyżywać . Rozumiem , że emocje itd , ale wrzucanie do jednego worka wszystkich tych kobiet i nazywanie ich prymitywnymi , brudnymi ... no jakoś nie bardzo mi to podchodzi .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
Dla Ciebie Sykepleier84 liczą się tylko.......pieniądze.......pieniądze...............
A ja nie muszę mieć żyć za co ?.......tylko po co ?
Taki cytat kiedyś dał rizle w kąciku poezji.............podpisuję się pod nim.............

Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Marekq Mar
(Marq)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Juz kiedys byla dyskusja na forum z Sykepleier84, na ten sam temat. Facet jest niereformowalny, takie zycie (lub "nie zycie" jest jego celem. Nie warto nawet kruszyc kopii. Niech sobie zyje jak chce, po moim swiecie nie chodzi
Jedyne co mnie wkurza, to to, ze notorycznie "obrabia dupe" Polkom, a te jak ogolnie wiadomo, sa inteligentne, czesto solidnie wyksztalcone, zaradne zyciowo i w wiekszosci przypadkow bardzo oddane rodzinie i partnerowi.
Partnerowi, a nie palantowi....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
www.mojanorwegia.pl/index.php?name=&...earch&Itemid=197

odpowiem tobie tak jak ci co nie mają nic do powiedzenia ale stawiają opór forumowej mafii i na koniec postu zawsze piszą POWODZENIA ! tobie też życze POWODZENIA !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok